Blogger Destek Ekibi Olarak Sizi Sorunlarınızla Yalnız Bırakmıyoruz,Aradığınızdan Fazlasını Bulacağınıza, Destek Ekibi Olarak Garanti Veriyoruz ...

Flickr'dan nasıl resim gönderebilirim?

Flickr'dan nasıl resim gönderebilirim?


Blogger artık tüm kullanıcıları için resim yükleme olanağını sunmaktadır, ancak bununla
beraber çok sayıda kişinin Flickr hesabına sahip olduğunun da farkındayız. Flickr kullanarak resim göndermek istiyorsanız işte size bir çözüm.


(Ön okuma: Flickr Yardımı, Bir fotoğrafın URL'sini nasıl alabilirim?)


Öncelikle, Vancouver'daki dostlarımız tarafından oluşturulmuş bir web tabanlı fotoğraf paylaşım hizmeti olan flickr'da bir hesap oluşturmanız gerekir. Flickr'a giriş yaptıktan sonra,

Blogger blogunuzu
Flickr hesabınıza ekleyin. (bu eğitim programında yalnızca fotoğraf bloglama hakkında bilgi verilmiştir, ancak Flickr'da yapılandırılacak ve gerçekleştirilecek çok daha fazla etkileyici uygulama bulunmaktadır)


Flickr'a fotoğraf göndermenin çeşitli yolları vardır. Bunlardan bir tanesi, yüklenecek fotoğrafları gruplar halinde sürükleyip bırakmanıza olanak tanıyan esnek Mac yükleyiciyi kullanmaktır. Başka bir yol ise web yükleyicinin kullanılmasıdır. Üçüncü bir yol da, fotoğrafları Flickr'a e-postayla göndermektir—e-postayla gönderilen fotoğrafların blogunuzda otomatik olarak yayınlanması için Flickr'a talimat da verebilirsiniz!


Flickr'a fotoğraf ekledikten sonra, söz konusu fotoğrafın bulunduğu sayfayı ziyaret edip Bloglayabilirsiniz:


Blog This - Flickr

Blogger'ı destekleyen diğer fotoğraf paylaşım siteleri:



İyi eğlenceler!

0 Yorum Ekle:

Diğer Yazılar